Post by seofumasorro on Feb 3, 2022 12:15:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 1: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Ta igra je super. Še vedno mislim, da so druge epizode boljše. Ljudje, ki dajo oceno z eno zvezdico, ker se sesuva, si samo zagotovite nov telefon!!
Stara sem 6 let in sem jo prenesla in je zelo strašljivo.
To je zelo strašljiva igra, če ste lahkomiselni, zato je ne igrajte, je zelo strašljiva.
Zdaj je zelo stara, vendar ima napake in hrošče ter zamike, popravite jo😡 posodobite to igro 15. avgusta .🙏 Vesela 2. obletnica palice, vendar je prepozno 😅
Všeč mi je igra in sem si mislil, da je malo daljša, a tudi menim, da bi morala imeti način za nadzor občutljivosti, ker je preveč neobvladljiv. Ne razumem, zakaj sploh ni bilo načina za spremembo občutljivosti kontrol. Samo ne razumem.
Dajem tri, ker je pomanjkanje oglasov moteče, drugo pa je, da je malo grozljivo
Preveč oglasov ne omogoča mirnega igranja igre.
Igra je bila super, toda vse so bili oglasi in ko sem kupil BREZ OGLAŠEV, JE ŠE ŠE PRIKAZOVALA OGLASI, JE BILO ŠE V redu GE
Grafika je dobra in vsem, razen id, všeč P.S, oglas je bil v Normal
ta igra je kul, ampak problem je v tem, da je ne moreš niti igrati, ker se oglas na začetku ne zapre zame, zato moram znova zagnati igro in izgubiti vse... upam, da bo to popravljeno
Še naprej se zruši, ko grem na parkiranje na galexy s5, POPRAVI TO
Je zelo dobra, ampak groza. palica je zelo smešna. Igram se s prijateljem.
Zelo dobra igra. Prosimo, dodajte več grafike
Grozno, ker sem jo moral oceniti, ko sem dobil igro prvič, da mojemu telefonu ne dovoli, da se igra pravilno, preprosto mi ni dovolil, da bi zemljevid postavil na steno tovornjaka, zato sem ga odstranil, ker je zavzemal prostor
je res dobra igra za začetnike, če igrate na način duhov in oglase, preprosto jih ignorirajte, trajalo mi je nekaj časa, da sem jo obvladal, vendar je res zabavna, če se jo navadite!
Všeč mi je igra, vendar prosim manj dodajanja! Morda grem na parkirišče in drugo sem tam je dodatek, ampak to je v redu in če lahko igram prvo igro zakaj ne bi druge, ker piše, da ni kompatibilna za to napravo. Iv sem igral sladoled približno 20-krat in iv sem ga vse te čase dokončal, vendar mi je ta igra všeč, vendar se prepričajte, da lahko igram drugo igro, prosim
Ta igra na najboljši način. Izjemna zabavna in edinstvena izkušnja. Večina iger, kot je ta, nima komaj nikakršnih področij za raziskovanje, vendar me ta igra zmrazi in ima eno najtežjih ugank, ki jo je mogoče rešiti z reševanjem več ugank, kar mi res omogoča, da uživam v igri. Edina stvar je, da ekstremni način ni pretežak, ko je palica precej počasna.. vendar upam, da bodo videli ta pregled, da bodo vedeli, kako dobre so igralne izkušnje.
Igra je dobra, tudi grafika je dobra. Toda edina težava je, da ko se igra začne, najdem modro vrv. Toda po nesreči sem ga vrgel skozi okno. Tako sem osvežil igro, vendar še vedno najdem vseh šest predalov, a še vedno nič. Stavim, da je to napaka. Prosim popravite to.
To je bilo zabavno igrati. Če potrebujete brezplačno igro grozljivk, jo lahko izberete in jo je lepo igrati na mobilnih napravah. Grafika pa ni zelo dobra. Ta igra je priporočljiva za vas👌🏻
Ali lahko plzzzz popravite, kako dolgo traja namestitev, traja večno, namestitev je trajala skoraj en dan
Dajem dve zvezdici, ker včasih ni gumba za klik, samo vidim svojo krmilno palčko, kaj je to
komaj sem začel z igro in že doživljam oglase, zdaj imam opravka z zaostalo igro, ki mi samo tišči oglase v obraz in ne bo niti igrala lastnine.
Prvič, igranje je čudovito gladko. Takojšnja zmaga zame. Drugič, oblikovanje likov je splošno, a zanimivo. In tretjič, O MOJ BOG, ta glasba 👌. Od te igre dobim vzdušje slasherja iz 80-ih in mi je zelo všeč. Iskreno sem mislil, da bo ta igra smeti, vendar sem se motil. ODLIČNO DELO FANTJE, NADAJTE TAKOJ!
V igri je kup nog v glitches glitches decove. Igral sem vse faze igre, vendar se nisem mogel zares premakniti zaradi rod.keep.me.a.cage
Igra je kar dobra... morilec, ki vzame fanta, ima dovolj časa, da zaklene kletko in še ključ iz vesolja, medtem ko poskušaš priti skozi okno. Raje imam boljšo igro ali dobro posodobitev.
Slovenska Beseda v Živo 2 complete Flashcards | Quizlet
Tej igri bi dal zvezdico 0, če bi lahko, sem porabil več kot eno uro za iskanje olja, čeprav je pisalo, da ga potrebujem, a ko sem ga dobil, sem ugotovil, da ga niti ne potrebujem in ko si na način duhov vsako sekundo se pojavi neumen dodatek, zakaj bi igrali to igro, ko je 80% te igre dodanih, po mojem mnenju ne prenesite te neumne igre in je pisalo, da potrebujete 100 stvari, čeprav jih polovice ne potrebujete👿👿👿 👿👿👿👿👿😤😤😤😤😤😤😤
Na splošno je ta igra v redu, vendar je Rodova AI zelo močna. Tudi če spremenim oceno težavnosti na normalno. Včasih se igra ne odzove in se samodejno zapre. Prav tako se sprašujem, če lahko dodate shranjevanje kot funkcijo. Najlepša hvala, veseli me, da bom v prihodnosti videl več posodobitev za to igro!
Ta igra je tako Horror and So Adventures, da mi je ta igra všeč, da bom igral naslednji del Ice Scream
Ta igra je neverjetna, tako sem ljubosumen, vedno sem želel narediti takšno igro, nadaljuj, toda da bo še bolj grozljivo, bi morali dodati preganjalca z imenom otroka, ki teče zelo hitro, vendar ne sliši dobro, ampak vseeno, všeč mi je in le tako naprej, poleg tega sem imel rad zlobno nuno, ljubosumna sem tudi na to
Slaba igra, ko igrate z ghost mide, morate gledati dodatke in igra zaostaja.
Nenavaden želejev dodatek nima izhoda, zato sem moral izgubiti mesto, da sem se rešil, prosim, popravi ga😁😣😯😭😢
Je dobra igra, vendar nam je čez nekaj časa dolgčas, ker nima ravni
Ta igra je zelo lepa igra in igraj se igraj in uživaj v svojem življenju in izgubljam čas na 30 minut za vsakodnevno igro
No, ko sem igral to igro, sploh nisem mogel razumeti, kje najti stvari, zato sem jo po nekaj minutah izbrisal. Ta igra je zanič in ta igra niti ni strašljiva
Neverjetna igra! Zelo težko je, a to je bistvo igre. Odlično delo! 🍦