(Android/iOS) Ice Scream 1: Horror Neighborhood goljufa neomejeno število kristalov
Feb 3, 2022 12:22:00 GMT
Post by seofumasorro on Feb 3, 2022 12:22:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno število kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 1: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Zelo lepa igra, toda oglasi so tu, tako da je ta igra nekoliko razočarana in ko sem dokončal igro, se mi igra zruši in zaslon mi je postal črn in spet nimam telefona😢😢. tako da sem po enem letu popravljanja telefona končno spet dobil svoj telefon, zato prosim, popravite te napake in ponovno napako, da ga ocenite s 5 zvezdicami. 😊😊
Predvajano je bilo že 0 krat. Ocena igre je 4.4 / 5 in z oceno 143 všečkov. Na voljo naprave: Mobilni telefoni, Android, tablični računalniki . Razvit v HTML5
To je odlična igra, ali lahko zagotovo zahtevam za otroke, ne za odrasle, in to je super igra za otroke, ker je zelo čudna in zmedena, vendar dajem 1 zvezdico zaradi njenih oglasov, zakaj zato, ker vsako 1 minuto dobim oglas, tako da je bilo zelo zelo zelo čuden in jezen, prosim, plačajte, da oglasi ne prihajajo v to stvar, potem lahko samo vi dobite to slabost in s tem zamenjate, kar dobite v tej igri, poskusite, dobili boste vedno več inteligence
Zakaj le zakaj kaj in zdaj me vi ljudje ne pustite v igro, vaša igra je pokvarjena POPRAVI TO!!!
To je odlična igra. Všeč so mi vse podrobnosti in trud, ki so ga razvijalci vložili v to igro. Nekaj stvari je na vseh naključnih mestih, kot je bencinska črpalka na igrišču. Tako sem vesel, da se lahko igra brez povezave, da lahko igram na letalu in to mi bo ubilo eno uro. Odlična igra! P.S. Tudi v ice scream 2 sem napisal sporočilo. Tudi s popravki napak sem zelo zadovoljen! Še enkrat hvala Keplerians grozljivke igre! Nimam več za Ice Scream 3 in več igralcev!
Ta igra je tako zabavna, imam nekaj idej za zaključke, prosim komentirajte nazaj. Sem RES velik oboževalec vseh vaših iger, mabye za naslednji konec dobite hladilnik in prostor, ki ga je treba dodati nakupovalni trg. in strip trgovina iz palic dnevnik blizu konca. Dodajte tudi način, imenovan DEEP FREEZE, kjer ste pojedli nekaj sladoleda s palicami in vaš čas, včasih pa boste zamrznili vsako minuto za 5 sekund in boste prejeli nagrade v igri, ki jih lahko uporabite za osvojitev stvari s palicami. PROSIMO KOMENTIRAJTE NAZAJ
Iskal sem povsod, kjer sem lahko, in ne najdem ključa ... vendar je bilo zabavno
Dajem mu 2 zvezdici, ker ta igra jemlje preveč prostora in igra zaostaja
Grozna igra, grozljiva prikrita mehanika in sovražnik ne sliši nobenih korakov. Vozni odsek je nered, ki ga je nemogoče nadzorovati.
To je zabavna igra, vendar se komaj prebijem, ne da bi se mi vsakih 5 sekund pojavili oglasi. Takoj, ko začnem igro, se prikaže oglas
Všeč mi je igra, ima preveč lepo grafiko. Igri bom dal 5 zvezdic, ampak....... Ena ☝prblm je ta, da sem se, ko sem odprl igro, pojavil v sobi, tam sem dobil eno vrv, ki je navajena Nato interakcijo z oknom, sem šel v rt, ampak.. 🗺️mapa nisem dobil.... Kje se hrani?
Ydjtsutsu5si5sutsrhsutxtshfsjyd in 0dojenček je najboljši igralca, ki je mosjd razmišljanja, da moraš biti v dobrem položaju in da bo 0odlična ekipa zmogla in ne bodo odšli z igro in z veseljem jo boste zmagali namesto vas, ampak Mislim, da je pomembno za nekaj ljudi, ki igrajo na najboljših igralcih v tej igri in prepričan sem, da gredo dobro z vami in prepričan sem, da bodo imeli pravo ekipo za izboljšanje svoje ekipe, vendar je to zanje spremenilo svet na nek način
joker-187.pdf
Živjo.....ta igra se ne prenaša v moj telefon idk...zakaj...ampak sem jo igral, to je lepa igra...😄 Naj se prenese, potem ti bom dal več ocen...😊
Igram v mobilnem telefonu. Všeč mi je to igro, ampak včasih ponovno zaženem in težava je v igrišču, ki si ga obzidaš, rečeš z njim. ta igra daj ne ljubi te igre 😀👍👌🤗🥳
Ta igra je POČASNA. ZELO POČASNO. Kontrole so grozljive, oglasi se pojavljajo med igro, KI kvarijo izkušnjo in po zagonu se naključno vrne na domači zaslon. Zvočna podlaga je privlačna in je strašljiva igra. Toda slabosti odtehtajo prednosti. Če bodo težave odpravljene, bom nadaljeval z igro. Do takrat ne bom igral.
Najslabša igra. Ta igra je povzročila še eno poškodbo telefona in obesila, zdaj pa nimam svojega najljubšega telefona, ki ga popravljajo. Sovražim to. Priporočam vsem, prosim, ne prenašajte te igre, saj lahko povzroči veliko škodo vašemu telefonu, tudi če je telefon najboljše družbe. Govorim vam resnico in to govorim za to in za dobro prihodnost vašega telefona, zato vas prosim.
To je kul igra (hladna) ha ha, v vsakem primeru je franšiza dobra in zadnje zgodbe so dobre, da mi je prijatelj povedal o tej franšizi lani in je le najboljša igra doslej, poleg tega imam youtube kanal, ki se imenuje gold fox 2346 in na svojem kanalu igram video igre, prav tako ustvarjam potisne videe, da bi morda posnel video, kako igram Ice Scream?
Vilenica Almanac 2020
To je naravnost dolgočasno. V parku ne najdem ključa od žerjava in obstaja več oglasov, tudi ko nisem bil v načinu duhov. Tudi, ko je Rod zmrzoval debelega otroka, je rekel slabo besedo, ki je nepotrebna. Grozna igra grozljivk. ☠️
3 zvezdice, ker lahko dobim predmete, ampak edina stvar je, zakaj so ti bloki na območju, zakaj zakaj druge igre sladoleda1 nimajo blokov 😟😟
Ta igra mi je zelo všeč. Je pretežka, vendar je zelo zanimiva. Je tako grozljiva igra v mojem življenju. In nad tem sem navdušen.
Najboljša zgodba, kar sem jih kdaj videl🤩. Grafika igre je fantastična in igranje je prav tako neverjetno. Hvala, ker ste naredili to vrsto iger brez povezave in grozljivk❤️❤️
Zelo mi je všeč ta igra, vendar imam samo dve težavi: 1. daje oglas, ki ga ne potrebujemo 2. Kolo avtomobila Ampak dal bom tem pet zvezdic, če bodo to popravili
Zelo dobra puzzle igra! Ampak?? Mislim, da lahko razvijalec naredi spletno igro tako kot jaz in moj partner lahko otrokom malo olajša, ker se je moja sestrica, ko sem igral doma, bala te igre!!
Povprečje, ker je dobra igra, a če ste v zadnji fazi dokončanja igre in če zapustite, se vsi vaši podatki ne bodo izgubili in boste morali igro igrati od začetka. to je samo stvar, ki je zelo dražeča
Ko želim igrati to igro, se ne more naložiti in samodejno skoči nazaj v glavni meni. Velikokrat se trudim, samo ne more naložiti. Torej, prosim, ne prenašajte te igre.
No, ko sem igral to igro, sploh nisem mogel razumeti, kje najti stvari, zato sem jo po nekaj minutah izbrisal. Ta igra je zanič in ta igra niti ni strašljiva
To je neverjetna igra, res mi je všeč, vendar posodobitve niso ravno zanimive in pametne, vendar igra ni tako slaba in obožujem tudi zlobno nuno in g. meso, dobro opravljeno, prosim, še naprej ustvarjajte zabavne igre
Všeč mi je, da je igra nekaj časa prenehala delovati in ice scream man get stucks one's on je bil res blizu mene, ko sem se skrival, nisem imel ničesar storiti, da bi živel, potem sem izgubil igro in sem bil jezen zato to je ena zvezda
Bilo je GROZNO Vsakih 30 sekund ste dobili oglas, ki se ne bi naložil, zaradi česar začnete znova. Zato vas razvijalec prisili, da plačate obdobje BREZ OGLASOV...
zabavno je😃 ampak😑 je malo težko😑
TWO HOMELANDS DVE 10 DOMOVINI
Ok, najprej sem star 7 let in jumpscare je tako dolgočasen, da sem predvajal vse epizode in oglase vsako minuto, da me tako jezi, ams, grafika je grozna, izbrisal bi jo samo moje mnenje, prosim popravi ♥
Zelo težko in tudi nekoliko strašljivo in smešno. če hitro obupaš potem ne priporočam. drugače pa zelo zabavna igra
jaz bi dal 5 ampak če so oglasi je igra že grozljiva
Mislim, da je igra tako moteča. Obstaja 50000000+ oglasov. Igra je grozna. Ne igrajte.
Hotel sem samo igrati zabavno grozljivko, a sam začetek igre sploh nima smisla. Vzameš nekaj zemljevida in piše, da ga postaviš na stran avta in vse, kar naredi, je, da ti pusti zemljevid in ga dvigneš..soo
Ta igra je res slaba in me jezi. V igri moramo rešiti našega prijatelja. Da bi rešili našega prijatelja, moramo zbrati nekaj ključev in predmetov. Ko prvič igrate igro. Igra bo lahka in igro bomo lahko razumeli. Toda ko zaprete igro in ste jo zjutraj začeli igrati. Ključi in predmeti bodo zamenjali mesta in vrata bodo zaklenjena. Potrebujemo ključ ali kartico, da odpremo vrata ali vrata, vendar bosta ključ in kartica izginila. Zato prosim odpravite to težavo.
sex tape happy ending masaža sex 1 kurba želi brezplačen seks montreal ... in neighborhood zrela žena z mlado babico fafanje horror erotični filmski seks
Več ... Poglej si posnetek: ICE SCREAM 3 Full Gameplay. Android Horror Neighborhood Game (Januar 2022). I am Khaleel. 1.44M subscribers.
ta aplikacija zruši vaš telefon in nenehno zamrzne vaš telefon in zaslon. Da ne omenjam, da zavzame veliko prostora
Daj no kaj je to? Evil Nun je bil odličen, gospod Meat je bil kar dober, a Ice Scream je tako neumen in razočaran. Res sem užival v igranju, vendar sem pričakoval zelo drugačno igro, sploh ni bila strašljiva in pričakoval sem več, saj je bila Evil Nun tako grozljiva, koncept, da moraš nekoga rešiti, zagotovo bi moral še naprej ustvarjati takšne igre . Ne vem zakaj, ampak vidim, da se vaša naslednja igra odvija v bolnišnici z zlobno medicinsko sestro, ki se skriva v temi, to bi bilo nekaj.
Igra je zelo zabavna, zato sem jo preizkusil v trdem načinu in sem jo končal